Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Eylül 2014 19:57

LG'den sıradışı bir akıllı telefon

Kapaklı telefonlar geçmişte kalmış gibi gözükse de, bazı pazarlarda bu telefonlar halen ilgi görüyor. Bu ilgiyi günümüzün teknolojisiyle buluituran LG, kapaklı Android telefonu Wine Smart’ı duyurdu.

LG'den sıradışı bir akıllı telefon
lg, wine smart, akıllı telefon,

Dört çekirdekli 1.2 GHz işlemciye sahip olan LG Wine Smart’ta 1 GB RAM ve 4 GB dahili hafıza bulunuyor. Dahili hafıza alanı microSd kart desteğiyle genişletilebiliyor. LG Wine Smart’ın 3.5 inç’lik ekranı, 480 x 320 megapiksel çözünürlüğe sahip. 8 megapiksellik arka kameraya ise VGA ön kamera eşlik ediyor. LG Wine Smart’a gücünü veren 1700 mAh kapasiteli pil yerinden çıkarılabiliyor ve değiştirilebiliyor. Cihazda Güney Kore’nin popüler mesajlaşma uygulamalarından Kako’ya hızlı erişim için yerleştirilen özel bir tuş bulunuyor. Safe Keeper adını taşıyan özellik ise telefonun uzun süredir kullanılmaması durumunda daha önce belirlenen bir numaraya acil durum bildirimi ve cihazın konumunu gönderiyor. LG Wine Smart’ın Güney Kore dışında piyasaya sürülmesi pek olası gözükmüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...