Tgrt Haber
19 Aralık 2014 10:40

iOS 8.1.2 yeni güncellemesi geldi, iOS 8.1.2 nasıl yüklenir

iOS 8.1.2 yeni güncellemesi çıktı. Apple iPhone ve iPad'de kullandığı iOS sistemini güncellemeye devam ediyor. Peki iOS 8.1.2 nasıl yüklenir, iOS 8.1.2 güncellemesi neleri içeriyor?

iOS 8.1.2 yeni güncellemesi geldi, iOS 8.1.2 nasıl yüklenir
iOS, iOS güncellemesi, iOS 8.1.2 yeni güncellemesi, apple, iphone güncelleme, iphone iOS güncellemesi, iphone ios güncelleme,

Apple'ın yeni mobil işletim sistemi iOS 8'i geliştirme çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. iOS 8.2'nin beta çalışmaları sürerken hata düzeltme sürümü olarak nitelendirilen iOS 8.1.2 yayımlandı. 17 Kasım'da yayınlanan iOS 8.1.1'in özellikle iPhone 4S ve iPad performanslarına yönelik iyileştirmelerinin ardından kullanıcı şikayetleri tam anlamıyla bitmemişti. Buna kayıtsız kalmayan Apple şirketi, elini çabuk tutarak bir düzeltme sürümü daha yayınladı. iOS 8.1.2; - Performans artışı sağlıyor. - Ufak tefek hata düzeltmeleri yer alıyor. iTunes Store'dan satın alınan zil sesleri sorunu; iOS 8.1.2 güncellemesi sonrasında iTunes Store'dan satın alınan zil seslerinin silinebileceği uyarısı da yapılıyor. Eğer başınıza böyle bir şey gelirse panik yapmayın, iTunes Store'a giderek yeniden bu zil seslerine kavuşabilirsiniz.
iOS yeni sürümü nasıl yüklenir?
iOS 8.1.2'yi Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme yolunu izleyerek cihazınıza yükleyebilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...