Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Aralık 2014 13:31

Facebook’tan kişiye özel 2014 galerisi

Geçtiğimiz yıl milyonlarca kullanıcısı için kişiye özel video hazırlayan Facebook, bu yıl da kullanıcıları için 2014 yılı foto galerisi hazırladı.

Facebook’tan kişiye özel 2014 galerisi
facebook, facebook kullanıcıları, harika bir yıldı, facebook galeri,

2014'ün en özel anlarına ait fotoğrafların seçildiği galeride kişiye özel değişiklik yapabilme özelliği de yer alıyor. Kullanıcılar isterse bazı fotoğrafları kaldırıp yerine başka fotoğraf seçebilmenin yanı sıra temada da değişiklik yapabiliyor. Galerinin başlığında tüm kullanıcılar için ‘Harika bir yıldı! Bunun parçası olduğunuz için teşekkürler', mesajı yer almakla birlikte eğer kullanıcı isterse bu mesajın yerine kendi mesajını da yazabiliyor. Facebook'un yapmış olduğu bu uygulama bazı kullanıcılar tarafından olumlu karşılanırken bazı kullanıcılar tarafından da tepki aldı. Kullanıcılar, herkese aynı mesajın gönderilmesine ve kişinin yılının nasıl geçtiğinin Facebook tarafından belirlenmesine tepki gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...