Tgrt Haber
26 Aralık 2014 23:47

HTC One M8 Android 5.0 güncellemesi yolda

HTC'ye yakın kaynaklardan Android 5.0 güncellemesine ilişkin bilgiler gelmeye devam ediyor.

HTC One M8 Android 5.0 güncellemesi yolda

HTC cephesinde özellikle One M8 kullanıcıları Android 5.0 Lollipop güncellemesi için gün saymaya başladı. Kısa süre önce buradaki haberimizde LlabTooFeR tarafından yayımlanan Android 5.0 yüklü One M8'in video ve ekran görüntülerine yer verdik. Bu defa Tayvanlı üreticiye yakın bir başka kaynak olan @mike1986_ adlı Twitter kullanıcı, One M8 için yayınlanacak Android 5.0 güncellemesinin yapı numarasına açıklık getirdi. Popüler bilgi kaynağına göre HTC4.18.401.2 yapı numarasına sahip güncellemeyi çok yakında One M8 kullanıcılarıyla buluşturacak.

One M8 Android 5.0 güncellemesinde bizleri neler bekliyor?

Kısa süre önce yayımlanan test sürümünde HTC'nin tasarım noktasında Sense 6.0 arayüzünde radikal bir değişim ön görmediğine şahit olduk. Yine aynı şekilde daha önce yayımlanan resmi sürümlerde de Samsung ve LG'nin kendi arayüzlerini büyük oranda koruduğu gördük.

Yenilikleri; "Materyal Tasarım'la birlikte gelen renk düzenleri, efektler, animasyonlar" ile kart tarzı yeni bildirim stili, yeniden dizayn edilen son uygulamalar menüsü, değişime uğrayan "Kolay Mod", ofis kullanımı için üç yeni Google uygulaması (belgeler, slaytlar, sayfalar) ve Ayarlar-Erişebilirlik menüsünde “Renk Düzeltici” özelliğinin eklenmesi şeklinde sıralayabiliriz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...