Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Temmuz 2015 05:11

8 yaşında YouTube'dan ayda 127 bin dolar kazanıyor

YouTube starları son zamanlarda kazandıkları paralar ve takipçi sayılarıyla bakılınca Hollywood yıldızlarını aratmayacak duruma geldiler.

8 yaşında YouTube'dan ayda 127 bin dolar kazanıyor
youtube, tarif

YouTube yıldızlarının aylık gelirlerinin paylasıldığı raporun Outrigger media tarafından sağlandığını belirterek devam edelim. Bilgilere göre, programların güzellik ve moda, bir de yemek olmak üzere 2 ayrı bölüme ayrıldığı görülüyor.Detaylı baktığımızda yemek alanında CharlisCraftyKitchen adlı programın en çok kazananlar listesinde 1 numara olduğu görüyoruz. Program 8 yaşındaki Charli tarafından sunuluyor. İnanılmaz değil mi?Elde edilen araştırmalara göre program aylık ortalama 127 bin 777 dolar kazanıyor. Bu rakamları kazanmak hiç de kolay değil, kanalın aylık izlenme sayısı ise ortalama 29 milyon. Hak etmişler değil mi? İşin daha ilginci ise Charli bu programa 2012 yılında başlamış. Ara sıra kendisinden küçük kardeşi Ashlee ile de beraber program yaptıkları görülüyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...