Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Ocak 2014 20:00

Apple iPhone 6 hakkında ilgiç iddia

Foxconn çalışanlarının sızdırdığı bilgilere göre yayınlanan bir haberde 2 farklı boyutta iPhone 6 geleceği iddia edilmekte.

Apple iPhone 6 hakkında ilgiç iddia
apple iphone, iphone 6, iphone yeni, iphone 6 özellikleri, iphone 6 çıkış

Apple’ın cihazlarının büyük bir kısmının üretimini gerçekleştiren Foxconn firmasının çalışanlarından yine bir sızıntı gerçekleştiği iddia edilmekte. Çalışanlardan alınan bilgilere göre Weibo adlı kaynaktan çıkan bilgilere göre Apple’ın yeni iPhone’u iPhone 6, 2 farklı model ile piyasaya sürülecek. Bu 2 farklı modelin biri 4.7 inç büyüklüğünde diğeri ise 5.7 inç büyüklüğünde olacağı söylenmekte. Gerçekleşmesi ile iPhone cihazlarındaki en büyük ekrana sahip olacak 5.7 inç ekrana sahip iPhone 6′nın 2014 yılı içerisinde tanıtılıp piyasaya sunulması bekleniyor. Parmak izi özelliği veya göz tanıma özelliğine sahip olması da iddia ediliyor. Ayrıca iddia edilenlere göre 8-9 ay içerisinde çıkış tarihi öngörülmekte. Son olarak rengarenk ve plastik cihazı olan iPhone 5C’nin ne kadarda ucuz olması beklense de birçok ülkede ucuz olmamasından sonra iPhone bakalım yeni cihazlarında nasıl bir strateji izleyecek. Eğer 5.7 inç büyüklüğünde bir iPhone tanıtırsa phablet sınıfına doğru yaklaştığı görülecek. Bunu ilerleyen aylarda gelen resmi bilgi ve duyurular ile göreceğiz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...