Tgrt Haber
16 Nisan 2015 02:05

Apple, İsrail firması olan LinX’i satın aldı

Apple, İsrail firması olan LinX’i satın aldı! Apple, İsrail firması olan LinX’i satın aldığını duyurunca piyasa alt üst oldu.

Apple, İsrail firması olan LinX’i satın aldı
apple, LinX,

Dünyada akıllı telefon teknolojisinde devrim niteliğinde yenilikler yapan Apple, yeni bir kararla ortalığı kasıp kavurdu. Apple, İsrail firması olan LinX’i satın aldığını duyurunca piyasa alt üst oldu. Teknoloji devlerinin son derece dikkatle takip ettiği olayın ayrıntıları.. Apple fazlasıyla dikkat çekici bir satın alma daha gerçekleştirdi. Yine gelecekteki ürünlerine yönelik spekülasyonları körükleyen Apple teknoloji Devi Apple, İsrail Kamera Firması LinX ‘i Satın Aldığını Açıkladı.

Bu duyuru da dünyada büyük yankı uyandırdı. Yeni segmentlerle de ilgili olduğunu gösteren Apple, kısa bir süre önce de ilk akıllı saati Apple Watch’ı ön siparişe sundu. Oldukça ilgi ve alaka gören Apple Watch’ın sadece ilk çıkış gününde 1 milyondan fazla ön siparişi ABD’de aldığı belirtiliyor. Yeni edindiğimiz bilgilere göre Apple, şimdi de LinX Computational Imaging Ltd. adındaki bir firmayı bünyesine kattı.

İsrail merkezli olan firma, kamera teknolojileri üzerine çalışmalarını sürdürürken, Wall Street Journal üzerinden gelen bilgiye göre bu satın almanın Apple’a maliyeti 20 milyon dolar olarak gerçekleşti. Bu hareketlilik teknoloji piyasasında büyük şaşkınlığa neden olurken Apple yoluna emin adımlarla devam edecek gibi görünüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...