Tgrt Haber
21 May 2016 21:48

Ayyıldız Tim hackledi, Laçiner atıldı

Ünlü Türk Hacker grubu Ayyıldız Tim, siber saldırılarına devam ediyor. Ayyıldız Tim ekibi bu kez hedefine yazar Sedat Laçiner'i aldı. Sedat Laçiner adına skandal bir yazı yazan Ayyıldız Tim, Laçiner'in yazılarının o anda son verilmesine sebep oldu.

Ayyıldız Tim hackledi, Laçiner atıldı
sedat laçiner, ayyıldız tim, yazı, kovulma, yazılar, hack,

Ayyıldız Tim ekibi, Sedat Laçiner'in Twitter adresini hacklediler. Bununla da kalmayan Ayyıldız Tim, Sedat Laçiner'in yazılarını yazdığı internet sitesinin giriş bilgilerini ele geçirdi ve Sedat Laçiner adıyla skandal bir yazı yazdılar. Ayyıldız Tim, son zamanlarda CHP ve HDP'li milletvekillerinin sosyal medya hesaplarını hedef almış ve çok sayıda ismi hacklediklerini duyurmuştu. Ayyıldız Tim, Sedat Laçiner'i hackledikten sonra Twitter adresinden çeşitli mesajlar yayınlamaya başladı, Hakan Şükür ise 'Sedat hocamızın adresi hacklenmiştir' açıklaması yaptı. Ayyıldız Tim ekibi daha sonra Sedat Laçiner'in Twitter adresinin kapak fotoğrafına sloganları olan 'Sessizce nöbetteyiz' yazılı logolarını koyunca gerçek anlaşıldı.

ADINA YAZI YAZDILAR, YAZILARINA SON VERİLDİ

Ayyıldız Tim ekibi, Sedat Laçiner'in yazılarını yayınladığı bir haber sitesine Sedat Laçiner'in bilgileriyle girmeyi başardı. Daha sonra Sedat Laçiner'in adıyla Fethullah Gülen hakkında skandal bir yazıya imza attılar. Site yöneticileri durumu fark edince, 'Sedat Laçiner'in bilgileriyle panele sızıp yazı yayınlamışlar, yazı kaldırıldı' bilgisi geçtiler. Daha sonra Sedat Laçiner'in yazılarını yazdığı sitede yaşanan bu olaydan dolayı son verildiği iddia edildi. Sedat Laçiner'in o an bilgilerinin kapatıldığı, yazılarının devam edip etmeyeceği ise merak konusu.

İŞTE SEDAT LAÇİNER'İN TWİTTER ADRESİNİN SON HALİ; Kaynak: TGRT Haber

Ayyıldız Tim hackledi, Laçiner atıldı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...