Tgrt Haber
17 Ocak 2017 18:46

Ayyıldız Tim Hammer Films'i hackledi

Ünlü Türk hacker grubu Ayyıldız Tim, İngiltere'nin dev film şirketi olan Hammer Films'i hackledi. Hammer Films, tarihinde ilk defa siber saldırıya maruz kalmış ve ele geçirilmiş oldu.

Ayyıldız Tim Hammer Films'i hackledi
ayyıldız tim, hammer films, hammer films hack, ayyıldız tim hack,

İngiltere'nin dev film şirketi olan ve merkezi Londra'da bulunan Hammer Films, ünlü Türk hacker grubu Ayyıldız Tim tarafından hacklendi. 1934 yılında kurulan ve 1998 yılında internet dünyasıyla tanışan Hammer Films, tarihinde bugüne dek siber saldırılara maruz kalmış fakat hiç bir grup tarafından alt edilememişti. Türk hacker grubu olan Ayyıldız Tim'in 57. Alay Birim Komutanlığı grubu, siber saldırı başlattı ve Hammer Films'i bu konuda alt etmeyi başarmış oldu.

EN BÜYÜK ŞİRKETLERDEN

Bugüne dek 45'ten fazla bilim kurgu, gerilim filmleri yaparak adından söz ettiren Hammer Films, eski dönemlerdeki bir çok filmini milyonları aşkın seyirciye ulaştırmış ve gişe rekorlarına da imza atmıştı.

İşte Hammer Films'in en çok izlenen filmleri:
-Siyahlı Kadın (2012)
-The Woman in Black: Angel of Death (2014)
-The Quiet Ones (2014)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...