Tgrt Haber
08 Şubat 2016 17:49

Ayyıldız Tim HDP milletvekili Lezgin Botan'ı hackledi

Ünlü hacker grubu Ayyıldız Tim HDP'li vekillere karşı siber saldırılarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Figen Yüksekdağ'ın resmi Facebook hesabını hackleyen Ayyıldız Tim şimdi de HDP Van Milletvekili Lezgin Botan'ın Twitter hesabına el koydu.

Ayyıldız Tim HDP milletvekili Lezgin Botan'ı hackledi
ayyıldız tim, hdp, vekil, hack, lezgin botan,

Ayyıldız Tim HDP'ye karşı olan siber saldırılarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ayyıldız Tim, Figen Yüksekdağ'ın resmi Facebook hesabını hacklemiş ve sayfanın eski yöneticileriyle adeta siber alemde savaş içine girmişti. Ayyıldız Tim şimdi de HDP Van Milletvekili Lezgin Botan'ın Twitter hesabına el koydu ve adresten askerlerimize, polislerimize selam gönderdiler.

HDP'YE KARŞI SAVAŞ AÇTILAR

Hacker grubu Ayyıldız Tim HDP'ye karşı adeta savaş açtı. HDP'li vekiller başta olmak üzere bir çok PKK propagandası yapan hesaba siber alemde el koyan Ayyıldız Tim, siber saldırılarına son sürat devam ediyor. Pazartesi akşamı Ayyıldız Tim bu kez sürpriz yaparak HDP Van Milletvekili Lezgin Botan'ı hackledi ve bu konudaki kararlılıklarını belli etmiş oldu. TGRT Haber'den Semih Bişkin'in ulaştığı bilgilere göre, Ayyıldız Tim HDP'li vekillerin söylemleri değişmediği sürece, PKK terör örgütünü savunan görsel ve paylaşımlar yapılmaya devam ettikçe saldırılarına devam edecek. Uzun süredir siber saldırılara maruz kalan ve hesaplarını bir bir kaptıran HDP'li vekillerin ise bu konuda ne yapacakları merak konusu.

İşte HDP Van Milletvekili Lezgin Botan'ın Twitter adresinin son hali;

Kaynak: TGRT Haber - Semih Bişkin

Ayyıldız Tim HDP milletvekili Lezgin Botan'ı hackledi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...