Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Temmuz 2015 19:34

Facebook logosunu değiştirdi

Facebook’ta Creative Director görevini üstlenen Christophe Tauziet, Twitter hesabı üzerinden “Facebook’un yeni logosuna merhaba deyin!” içerikli bir tweet ile yeni logoyu duyurdu.

Facebook logosunu değiştirdi
facebook,logo

Böyle bir gelişmenin Facebook üzerinden değil de Twitter üzerinden duyurulması manidar. Yeni logoya yakından bakacak olursak genel olarak daha minimal bir “Facebook” yazısı olduğunu görmekteyiz. Ayrıca daha ovalleştirilmiş bir yapı tercih edilmiş. Eski logodaki hafif köşeli tasarımdan vazgeçilmiş. Yukarıda gördüğünüz görsel, Twitter üzerinden paylaşılan yeni logonun ilk hali. “o”, “b” ve “c” harflerin bu ovalleşmeyi görmek mümkün. Ayrıca “a” harfinin şeklinin değiştiğini görüyoruz. Aşağıda yeni Facebook logosunun karşılaştırmalı halini görebilirsiniz. Mavi renkli “Facebook” yazısı eski, kırmızı renkli “Facebook” yazısı ise yeni logoyu temsil ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...