Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Mart 2018 21:00

Facebook'tan sonra Twitter da yasaklıyor!

Facebook ve Google’dan sonra Twitter’da kripto para reklamlarını yasaklamayı planlıyor. Sosyal medya platformu sayısı gün geçtikçe artan sahte kripto para arzlarının daha fazla kişiyi mağdur etmemesi için reklamları yasaklamaya hazırlanıyor.

Facebook'tan sonra Twitter da yasaklıyor!
facebok,,twitter,

Dünyanın en büyük sosyal mecrası Facebook ve arama motoru Google’dan sonra Twitter’ın da kripto para reklamlarını yasaklamayı planladığı belirtildi. Sosyal ağın reklam politikalarını önümüzdeki birkaç hafta içerisinde güncellemesi bekleniyor. Facebook, iki ay önce Bitcoin başta olmak üzere kripto paralarla ilgili tüm reklamları yasaklamıştı. Google ise geçtiğimiz hafta dünyanın en büyük dijital reklam ağı Google Ads’te benzer bir yasak getirdi.Twitter’ın yeni reklam politikalarının özellikle kripto para arzı, kripto para satışı ve dijital cüzdan reklamlarını kapsayacağı belirtiliyor. Sosyal medya platformunun güvenilir ve resmi kurumların desteklediği borsalara ayrıcalık göstererek diğer kripto para borsalarını da yasaklayacağı söyleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...