Tgrt Haber
20 May 2015 21:33

Galaxy Note 5 iddialarına yalanlama geldi

Galaxy Note 5'in temmuz ayında tanıtılacağı yönündeki haberler yalanlandı.

Galaxy Note 5 iddialarına yalanlama geldi
samsung, galaxy,

Geçtiğimiz günlerde Güney Kore kaynaklı bazı haberlerde Samsung’un eylül ayında tanıtılacak iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’a karşı bir strateji geliştirerek Galaxy Note 5’i temmuz ayında duyuracağı iddiasına yer verildi. Haberde ayrıca Samsung’un Galaxy Note 5'in prototiplerini birçok küresel ortağına sergilediği de ifade edildi.

Bahsi edilen iddialara yanıt Samsung Mobile’ın bir numaralı ismi JK Shin’den geldi. Galaxy S ve Galaxy Note etkinliklerinin değişmez ismi JK Shin Galaxy Note 5'in temmuz ayında tanıtılacağı ve cihaza ait prototiplerin küresel ortaklara gösterildiği iddialarını yalanladı. Samsung CEO’sunun açıklamalarından anladığımız kadarıyla Galaxy Note serisinin yeni üyesi bir kez daha eylül ayında IFA Berlin etkinliğinde lanse edilecek.

JK Shin ayrıca Galaxy S6 ve S6 Edge’in beklenen satış patlamasını gerçekleştiremediği iddialarının da yanlış olduğunu belirtti. Shin’e göre telefonlar 10 milyon satış rakamına ulaşarak önemli bir kilometre taşını geride bıraktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...