Tgrt Haber
19 Mart 2015 10:07

Galaxy S6 ve S6 Edge'in Türkiye fiyatı açıklandı

Turkcell bugün, Samsung'un yeni akıllı telefonları Galaxy S6 ve S6 Edge'in Türkiye fiyatlarını açıkladı.

Galaxy S6 ve S6 Edge'in Türkiye fiyatı açıklandı
Galaxy S6 edge, Galaxy S6, S6 Edge, türkiye fiyatı,

Samsung, bu ayın başında MWC 2015 etkinliği kapsamında yeni akıllı telefonları Galaxy S6 ve S6 Edge'i görücüye çıkarmıştı. Galaxy S6 her ne kadar metal kasası ile beğenileri toplasa da çıkarılamayan pili ve artırılamaz depolama alanı ile de birçok eleştiriye maruz kalmıştı. S6 Edge ise kavisli kenarlarıyla tüketicilerin bir hayli ilgisini çekti. Bu cihazlar hakkında şu an en çok merak edilenler ise tabii kifiyatları.
Geçtiğimiz günlerde HTC'nin yeni amiral gemisi HTC One M9'un Türkiye fiyatını yayınlayan Turkcell, bugün iseGalaxy S6 ve S6 Edge'in merak edilen Türkiye fiyatlarını açıkladı. Şu an için sadece cihazların 32GB'lık modelleri Turkcell'in sitesinde görülebildiğini de belirtelim. İşte cihazların Türkiye fiyatları;
Galaxy S6(32GB); 2.499 TL
Galaxy S6 Edge(32GB); 2.999 TL
Öte yandan cihazlar Turkcell'in sitesine çok kısa bir süre önce eklenmesine rağmen, şu an stokların tükendiği belirtiliyor.(Haber7)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...