Tgrt Haber
08 Mart 2014 18:56

Google Play Games sürümü yükseldi

Google'ın Play Games uygulaması, bu önemli yeniliklerle beraber 1.5 sürümüne ulaştı!

Google Play Games sürümü yükseldi
google play, yeni sürüm, android,

Android'deki Google Play Games uygulaması, Google tarafından birkaç faydalı yenilikle güncellendi. Çevrimiçi oyunlardaki davetiyelerinizi görmenize izin veren uygulama, kimlerin oyun oynadığını görmenizi sağlıyor ve eğlenceli oyunlar bulmanızda size yardımcı oluyor.
Uygulamanın arayüzünde de bazı küçük değişiklikler var. Örneğin ayarlar menüsü, aynı Google Music'de olduğu gibi bir yan menü haline gelmiş. İlgi çeken yeniliklerden çevrimiçi davetiyeler, size gelen oyun davetlerini görmenizi sağlıyor. Aktif oyuncu listesi sayesinde hangi oyunu kimin oynadığını görebiliyorsunuz, ancak bu liste gerçek zamanlı değil. En azından sevdiğiniz bir oyunu kimin yüklediğini ve onu davet edip edemeyeceğinizi görmeniz mümkün oluyor.
"Find Games" bölümü ise Google'in ilginç olduğunu düşündüğü oyunların bir listesini karşınıza getiriyor. Burada gerçekten de ilginizi çekecek oyunlara rastlamanız mümkün. Google Play Games, kademeli olarak güncellendiğinden son sürümü almanız, birkaç gün sürebilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...