Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Mart 2015 15:54

PTT'den vatandaşlara önemli virüs uyarısı

PTT Genel Müdürlüğünce, bazı vatandaşların mail adreslerine PTT tarafından gönderilmiş gibi virüs içeren 'oltalama mail' gönderildiği belirtti.

PTT'den vatandaşlara önemli virüs uyarısı
ptt, ptt uyarı, virüs mail,

 PTT'den yapılan açıklamada, vatandaşların mail adreslerine PTT tarafından gönderilmiş gibi, virüs içeren "oltalama mail" gönderildiği belirtildi.PTT bu sahte maillere karşı vatandaşları uyardı! İşte PTT' den çok önemli o uyarı! Söz konusu maildeki linkte, Kuruma ait gönderi takip sayfasının kopyalanarak hazırlanan sayfa üzerinden "Adres Değişiklik Formu"nun indirilmesinin istendiği ve formun indirilmesi için tıklandığında dosya içinde bulunan virüsün (zararlı yazılım) kişinin bilgisayarına bulaştığı uyarısında bulunulan açıklamada, "Bu mailin PTT müşterisi olan veya olmayan vatandaşa gönderilerek vatandaşların mağdur duruma düşürülmemesi için gerekli dikkatin gösterilmesi, şirketimizden geliyormuş gibi görünen bu tür maillere itibar edilmemesi gerekmektedir"
PTT'den vatandaşlara önemli virüs uyarısı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...