Tgrt Haber
06 Şubat 2017 11:32

Hotmail’de mail süpürme özelliği nedir? Hotmail oturum açma

Hotmail’de yenilikler bitmiyor. Sizde Hotmail'in oturum açma özelliğini kullanabilirsiniz. Ayrıca Hotmail'de mail süpürme özelliği de bulunmaktadır. Hotmail’de oturum açarak mail süpürme özelliğini kullanmaya başlayabilirsiniz.

Hotmail’de mail süpürme özelliği nedir? Hotmail oturum açma
hotmail,hotmail oturum açma,mail süpürme,hotmail.aç

Milyonlarca kişi hergün hotmaile giriyor. Hotmail'de pek çok yenilikler var. Hotmail’de oturum açarak mail süpürme özelliğini kullanabilirsiniz. Her geçen gün kullanıcılarına daha da özgün bir sistem sunan Hotmail’de yenilikler bitmiyor. İşte Hotmail oturum açma.
Hotmail'e giriş yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanın.

Hotmail’de mail süpürme özelliği nedir? Hotmail oturum açma

Açılan sayfada daha önceden almış olduğunuz kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapınız. Mail listeniz açıldığında ise süpürme işlemini başlatmak için aşağıdaki işlemleri gerçekleştirin…
İstenmeyen e-posta hesabınızı seçiniz. Daha sonra bu hesaptan gelecek olan tüm mailleri silmek için yukarıda bulunan 'Süpürme' seçeneğini işaretleyin. Bu işlemden sonra kolay bir şekilde seçtiğiniz hesaptan gelen tüm mailler otomatik olarak silinecektir.
Hotmail'e giriş yaparak tüm maillerinizi kontrol edebilirsiniz. Ayrıca Microsoft tarafından kullanıcılara birkaç basit özellik de sunuluyor. Verilen özelliklere göre Hotmail'e giriş yaparak istenmeyen mailleri süpürme tekniği ile süpürebilirsiniz. Hotmail'e giriş yaparak süpürme özelliğini kullanmak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...