Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Ağustos 2015 01:38

Instagram tek tip kare fotoğraf uygulamasına son veriyor

Instagram, kare fotoğraflarına portre ve manzara çekim özelliklerini de ekliyor. Fotoğraflar artık farklı formatlarda da yüklenebilecek.

Instagram tek tip kare fotoğraf uygulamasına son veriyor
ınstagram, fotoğraf,

Instagram, yalnızca kare fotoğraf paylaşma zorunluluğunu kaldırdı ve iki farkı ölçek seçeneği daha ekledi. Dünyanın en çok kullanılan mobil fotoğraf uygulaması olan Instagram, yalnızca kare fotoğraf paylaşma özelliğini kaldırdı. Uygulamada artık karenin yanısıra "portre" ve "manzara" ölçekleriyle de fotoğraf paylaşılabilecek. Yeni seçenekleri, uygulamanın Android ve iOS versiyonlarının son sürümlerinde kullanmak mümkün. Instagram, yeni özelliklerini blog sayfasından şu ifadelerle duyurdu: "Kare kadraj bizim kimliğimizin her zaman bir parçasıydı ve öyle olmaya devam edecek. Bununla beraber, anlatmak istediğiniz görsel hikâye her zaman önce gelmeli. Biz de anlarınızı istediğiniz şekilde paylaşabilmenizi daha basit ve eğlenceli hale getirmek istedik

Bu tip bir içerik paylaşmanın her zaman kolay olmadığını biliyoruz. Bazı arkadaşlarınız grup fotoğrafına giremiyor, videonuzun odağındaki kendisini sıkışmış hissediyor ve Golden Gate Köprüsü'nü baştan sona çekemiyorsunuz. Bu yeni güncellemenin özellikle video uygulamasında oluşturacağı değişiklik için heyecan duyuyoruz. Geniş ekranda hiç olmadığı kadar sinematik görülecek."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...