Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Ocak 2018 19:03

Intel uyardı: Sakın güncellemeleri indirmeyin

Son dönemde işlemcilerde yer alan skandal açıkları gidermek için çeşitli güncellemeler yayınlayan Intel, daha büyük sorunların ortaya çıkmasına neden oldu. Sorunun çözümüne ilişkin ise henüz bir açıklama yapmadı.

Intel uyardı: Sakın güncellemeleri indirmeyin
teknolojş,,güncelleme,

on dönemde yaşanan Spectre ve Meltdown krizi çözülmeye çalışırken başka sorunlarında ortaya çıkmasına neden oldu.

İşlemcilerde yer alan skandal açığı kapatmak için çeşitli güncellemeler yayınlayan Intel, sorunun çözülmediğini anladı. Aksine güncellemeyi yükleyen kullanıcıların bilgisayarlarında kronik yeniden başlatma sorununun görünmesinin ardından teknoloji devi, kullanıcılarını güncellemeyi yüklememeleri konusunda uyardı.

Intel uyardı: Sakın güncellemeleri indirmeyin

Intel EVP Neil Shenoy bu soruna ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"OEM'lerin, bulut servis sağlayıcıların, sistem üreticilerinin ve yazılım üreticilerinin mevcut sürüm dağıtımını durdurmalarını öneriyoruz,"
Bunun haricinde güncellemeyi yaptıysanız veya işlemciniz Windows 10 Güncellemesi aracılığıyla otomatik olarak güncelleniyorsa sorunu çözebilmek için beklemeniz gerekiyor. Zira ABD’li teknoloji devi Intel, sorunun ne zaman çözüme ulaştırılacağı hakkında bir açıklamada bulunmadı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...