Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Ocak 2014 11:44

İnternet üzerinden verilen en büyük sipariş

Amerika'da 3 kişi internet üzerinden dünyanın en büyük kargosunun siparişini verdi.

İnternet üzerinden verilen en büyük sipariş
dünyanın en büyük kargosu,kutu,sipariş,otomobil firması,

İlk önce Reddit adlı paylaşım blogunda böyle bir konu belirdi. Bir kullanıcı komşusuna dünyanın en büyük kargosunun geldiğini, bu kutuyla ne sipariş etmiş olabileceğini düşündüğünü söyledi. Kullanıcının paylaşımından birkaç gün geçmeden, bir otomobil firmasının internet üzerinden satış yapan tanınmış bir site ile yaptığı anlaşma çerçevesinde otomobil satışına başladığı ortaya çıktı.
Söz konusu site ise kafa karıştıran gizemli kutu ile ilgili bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Yapılan açıklamada, 3 tüketicinin gerçekten de otomobilini internet üzerinden satın aldığı belirtildi. Alışveriş sitesi otomobillerin kargo halinde gönderme macerasını bir video haline getirdi ve önümüzdeki hafta yayınlamayı planlıyor. İnternetten 2014 model otomobil sipariş eden ve otomobillerini karton koli içinde alan şahıslar ise kapılarının önüne yanaşan kargo aracının üzerindeki dev koliyi gördüklerinde şaşkınlıklarını gizleyemedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...