Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Eylül 2017 15:22

iOS 11'de bir hata daha | iOS 11 ile neler değişecek?

Apple iOS 11'i geçtiğimiz hafta yayınladı. Fotoğraf, galeri ve Siri'ye yenilikler getiren iOS 11, artırılmış gerçeklik özelliğini de destekliyor. Ancak yeni iOS ile ilgili aksaklıklar da son günlerin en çok konuşulan konulardan biri.

iOS 11'de bir hata daha | iOS 11 ile neler değişecek?
ios 11,,ios 11 hata,,ios 11 neler değişecek,

Apple'ın yeni mobil işletim sistemi iOS 11 iPhone ve iPad kullanıcılarının beğenisine 19 Eylül'de sunuldu.Milyonlarca kullanıcının beğenisine sunulan iOS 11 için şikayetler ise şimdiden gelmeye başladı.iOS 11 ile birlikte gelen sorunlara Home tuşu gecikmesi de eklendi.Yeni iOS'u performans testine sokan teknoloji siteleri iOS 11 yüklü iPhone'larda home tuşunun eski sürümlere oranla daha geç tepki verdiğini saptadı.

Ancak bu iOS 11 ile ilgili dile getirilen ilk sorun değil.Wandera isimli Mobil güvenlik firması tarafından yapılan araştırmaya göre yeni işletim sistemi iOS 11'in önceki versiyona göre iki kattan fazla pil tüketimine sebep olduğu ortaya çıkmıştı.Geçtiğimiz günlerde iOS 11'in kontrol merkezinde bir sorun olduğu iddiası ortaya atılmıştı.

Kontrol Merkezi'nde Bluetooth ve Wi-Fi düğmelerine basarak bu işlevleri tam olarak kapatmadığınızı ortaya çıkardı.Sorunu çözmek için telefonunuzdaki 'Ayarlar' kısmına gitmeniz ve gerekliği değişikliği burada yapmanız gerekiyor. +Bazı kaynaklar bunun Apple tarafından yapılan bilinçli bir değişiklik olduğunu savunsa da konu ile ilgili henüz resmi bir açıkma bulunmuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...