Tgrt Haber
11 Ocak 2014 13:55

iPhone 6 yerine iPhone Air beklentisi

Apple'ın yeni favorisi süper ince gövdeyi ifade eden Air takıntısı... Bir süre öncd beklentilerin aksine iPad Air ismini kullanan firma iPhone serisinde benzer bir yoldan gidebilir.

iPhone 6 yerine iPhone Air beklentisi
apple, yeni favorisi, ince gövde, air takıntısı, ipad air, iphone,

Görünüşe bakılırsa Apple’ın yeni favorisi süper ince gövdeyi ifade eden Air takısı. Bir süre önce beklentilerin aksine iPad Air ismini kullanan firma iPhone serisinde de benzer yoldan gidebilir. Geçen sene ilan edilen beşinci nesil iPad Air’in iPad 5 olarak adlandırılması bekleniyordu ama incelen gövde ve azalan ağırlık nedeniyle Air uygun bulundu. MacBook Air’in izleri mobil cihazlara gelmiş oluyor. ET News sitesinin elde ettiği bilgilere göre gelecek nesil iPhone, kalınlığı sadece 7.6 mm olan iPhone 5s’e kıyasla belirgin biçimde ince olacak. İddialara göre Apple’ın amacı kalınlığı 6 mm değerine düşürmek. Ancak aynı kaynağa göre iPhone Air incelecek olsa da ağırlığı artacak çünkü gövdede kullanılan malzemede metal öne çıkacak. Zaten Apple’ın ekran genişliğini arttırması bekleniyor ve böylece gövde incelse de parçalar aynı hacme sığabiliyor.
Şu anda Apple’ın gelecek nesil iPhone ile ilgili olarak 4.7 – 5.7 inç arasındaki ekranları denediği düşünülüyor. Tanıtım büyük olasılıkla Eylül ayında gerçekleşecek. Beklentilere göre Mayıs ayı içinde iPhone 5s fiyatı 100 dolar aşağı çekilecek. Bu indirimin sebebi belirli değil. Akla gelen tek seçenek o dönemde tanıtılacak bir diğer iPhone ama Eylül’den çok erken olduğu için belki de iPhone Phablet karşımıza çıkabilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...