Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Şubat 2014 19:20

iPhone 6'lar kablosuz şarj edilebilir

Apple, iPhone 6'da kablosuz şarj edilme özelliğini mi kullanacak? İşte tüm ayrıntılar

iPhone 6'lar kablosuz şarj edilebilir
iphone 6, apple, kablosoz şarj, abd, patent, marka, ofisi, iPhone 6 kablosuz şarj edilebilir, iPhone 6 özellikleri, iPhone 6 fiyatı, iPhone 6 hakkında, iPhone 6

ABD Patent ve Marka Ofisi tarafından Apple'a ait 40 yeni patent yayınlandı. Patentler resim işleme, stabilite, network, web temelli animasyon gibi farklı konuları içeriyor. Ayrıca patentler arasında şarj dock'ı da yer alıyor. Patent açıklamasında dock üstüne cihazın yerleştirildiği ve bazı düzenlemelerde, kullanıcının endüksiyon yoluyla cihazını şarj etmek için konfigüre edebileceği belirtiliyor. Kablosuz şarj sistemi manyetik rezonans temelli. Bu patent 2013 aralık ayında Apple'a verildi. Patentlerden bir diğeri ise dokunmatikle alakalı. Çoklu dokunmatik orijinal iPhone'un en önemli özelliklerinden biriydi. Apple'ın gelecekte herhangi bir hukuki durumda kullanıp kullanmayacağı ise şimdilik bilinmiyor. Genel olarak patentler gelecekteki iOS cihazların ve Mac'lerin muhtemel özelliklerini gösteren en önemli kaynaklardan biri. Ama bu patentlerin bazıları sadece kağıt üstünde kalabiliyor. Şu zamana kadar iPhone 6'la ilgili ileri sürülen bazı iddiaların da kaynağı patentler olmuştu. Apple'la ilgili yeni gelişmeler oldukça sitemizden sizlere bildireceğiz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...