Tgrt Haber
20 Mart 2018 09:33

Kullanıcıları yıllardır bekliyordu! Instagram o özelliği test ediyor

Sosyal ağ kullanıcıları bu özellikiği gekliyor... Instagram, kullanıcıların paylaştığı fotoğrafların paylaşılmasını sağlayan yeni bir Hikayeler özelliğini test etmeye başladı.

Kullanıcıları yıllardır bekliyordu! Instagram o özelliği test ediyor
Instagram ,,Instagram yeni özelliği,

Bugüne kadar kullanıcılara asla diğerlerinin paylaşımlarını yeniden paylaşma şansı vermeyen Instagram, birçok kullanıcının bu işlemi gerçekleştirebilmek için üçüncü taraf servislere yönelmesine sebep olmuştu. Sosyal ağın ufak bir kullanıcı grubuyla test etmeye başladığı yeni özellik, diğerlerinin fotoğraflarını paylaşmaktan daha fazlasını sunuyor.

Instagram Hikayeleri’ne eklenmesi planlanan yeni özellik, diğer kullanıcıların fotoğraflarının hikayelerin içerisine eklenmesine ve üzerlerine yorumlar yapılabilmesini olanak tanıyor. Kullanıcılar alıntılanan fotoğrafa tıklayarak, paylaşımın orijinal kaynağına gidebiliyor.

Yalnızca herkese açık olarak paylaşılan fotoğraflarda kullanılabilen yeniden paylaşma özelliğinde, söz konusu paylaşım hikayelere eklenirken yeniden boyutlandırılabiliyor ve Instagram Hikayeleri’nin geliştirici araçlarıyla yorumlarda bulunulabiliyor.

Paylaşımlarının diğer kullanıcıların hikayelerinde paylaşılmasını istemeyenler ise Ayarlar bölümünden fotoğraflarının herkese açık durumunu değiştirmek durumunda kalacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...