Tgrt Haber
03 Şubat 2018 21:15

Lüks otomobil üreticisi Land Rover yeni telefonunu duyurdu

Bundan iki yıl önce çalışmalarına başlanan akıllı telefon, sonunda göründü.

Lüks otomobil üreticisi Land Rover yeni telefonunu duyurdu
land rover,

Ürettiği araçlarla lüks sınıfına dahil olmayı başaran Land Rover, otomobil dünyasında sağlamlık ve konforu bir arada sunan nadir markalar arasında yer alıyor. Akıllı telefonla teknoloji dünyasına da adım atmaya karar veren marka, bunun için ilk çalışmalarını 2016 yılında duyurmuştu.Tuzlu sularda bile çalışacak4x4 lüks cipleriyle akıllarda yer edinen markanın duyurduğu telefon, İngiliz telefon üreticisi Bullitt ile geliştirilecek. Oldukça güçlü bir bataryaya sahip olacağı belirtilen telefonun IP68 sertifikasına yani su geçirmezliğe sahip. Su geçirmemesiyle ilgili bir açıklama yapan Bullitt şirketi, telefonun sıcak sular ve tuzlu sularda bile çalışacağını duyurdu.

Özel GPS modülü sayesinde güvenli yolculuklar vaat edecek

Bullitt şirketinin daha önce CAT ve JCB gibi oldukça sağlam markaların cihazlarını ürettiğini düşünürsek Land Rover’ın akıllı telefonunun da oldukça sağlam olacağını söyleyebiliriz.Adventure Pack olarak adlandırılan, özel bataryayla gelecek telefon yine çok güçlü bir GPS modülü ile piyasaya sürülecek. Ürün, takılan bu modül ve WievRanger’ın harita uygulamasıyla sürücülere güvenli yolculuklar sunacak.Telefonla ilgili ayrıntılar kısıtlı kalırken diğer özelliklerinin de yakın zamanda duyurulması bekleniyor.Bullitt şirketinin resmi internet sayfasına gidip, şirketin çalıştığı diğer markalar ve yaptığı işleri incelemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...