Tgrt Haber
03 Şubat 2016 15:36

Microsoft, SwiftKey'i alıyor!

Microsoft'un iOS ve Android platformlarında popüler hale gelen, SwiftKey'i satın alarak teknoloji alanında güçlenmeyi hedefliyor.

Microsoft, SwiftKey'i alıyor!
android, ios, Microsoft, SwiftKey

Microsoft'un iOS ve Android platformlarında popüler hale gelen, SwiftKey'i satın alacağı ortaya çıktı. İşte Microsoft ve SwiftKey arasındaki satın almanın detayları!
2010 yılında Android işletim sistemi ile buluşan SwiftKey, kullanıcılara normal klavyeden çok daha hızlı yazı yazma imkanı sunuyor. Microsoft, 250 milyon dolar ödeyecek!
Financial Times’ın raporuna göre, Microsoft bu hafta SwiftKey’i satın aldığını duyuracak. Satya Nadella döneminde satın alınan yazılımların arasına katılacak olan SwiftKey, Google Play Store üzerinde 50 milyondan fazla kez indirildi.
Windows Phone cihazlarda bulunan klavye kullanıcılar tarafından çok beğenililiyor. SwiftKey’in satın alınması ile klavyenin çok daha iyi hale gelmesi ve yapay zeka tarafında iyileştirilmeler yapılacağı tahmin ediliyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...