Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Temmuz 2015 05:01

Periscope iOS için güncellendi

Twitter'ın 100 milyon dolar karşılığında bünyesine kattığı mobil canlı yayın uygulaması Persicope'un iOS sürümüne bir dizi yenilikler geldi.

Periscope iOS için güncellendi
Periscope, ios,

Ses kısma özelliği Periscope'un kullanıma sunduğu yeni özelliklerden biri. Sesini kıstığınız kullanıcılar hala listenizde yer alırken canlı yayına başladıklarında bu kişilerden bildirim almayacaksınız. Bunun haricinde yayın yapan kişilerin yer aldığı listede hangi dilde yayın yapan kullanıcıların bulunabileceğini de belirleyebiliyorsunuz.

PERISCOPE'TA DİL AYARI NASIL YAPILIR?
İstediğiniz dilde Periscope'u görüntülemek için, iOS cihazınız giderek dile ayarlanmış olduğundan emin olun > iPhone veya iPad dili - Ayarlar> Dil ve Bölge'de kısımlarında yapacağınız değişikliğin ardından Periscope'u Türkçe olarak kullanabilirsiniz.
Şu an için sadece iPad ve iPhone'ları kapsayan yeniliklerin kısa süre içinde Android uygulamasına da gelmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...