Tgrt Haber
25 Ağustos 2016 05:44

Pokemon Go oynarken öldürdü

Japonya'da akıllara durgunluk verecek cinsten bir kaza yaşandı. Sürücü, aracında Pokemon Go oynarken yoldan geçen biri ezerek öldürdü.

Pokemon Go oynarken öldürdü
pokemon go,

Japonya'da geçtiğimiz haftalarda yasaklanan fakat GPS değiştirme hilesi ile yine de oynanabilen Pokemon Go, bu kez can aldı. Geçtiğimiz akşam Japonya saatiyle 19:25'te korkunç bir olay meydana geldi. Tokushima'da dikkatsiz bir sürücü Pokemon Go oynarken iki yayanın ağır bir şekilde yaralanmasına sebep oldu.

HASTANEYE KALDIRILIRKEN HAYATINI KAYBETTİ

39 yaşında olduğu bildirilen Keji Goh isimli şahıs, arabasını sürerken aynı zamanda Pokemon Go oynadığı için etrafına bakmıyordu.

Ağır bir şekilde yaralanan iki kadın olayın hemen ardından hastaneye kaldırıldılar. Sachiko Nakanishi hastaneye kaldırılmasından kısa bir süre sonra yaşamını yitirirken, diğer kazazede Kayoko Igawa'nın durumu ciddiyetini koruyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...