Tgrt Haber
18 Nisan 2015 00:54

Samsung 70 milyon satış bekliyor

Teknoloji devi Samsung yeni modelleri Galaxy S6 ve Galaxy S6'dan 70 milyona yakın satış rakamı bekliyor.

Samsung 70 milyon satış bekliyor
samsung, satış,

2015'e hızlı giren Samsung, tanıttığı iki üst düzey telefon ile tüm teknoloji dünyasının dikkatini çekmeyi başardı. Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'nın beğenilmesi ve övgüler alması sonrası şirket, S6 serisinin yüksek satış rakamları yakalayacağı ve satış rekorları kırabileceğinden neredeyse emin.

Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modelleri, 20 milyon ön sipariş rakamlarıyla Samsung'u memnun ettimişti. Fakat telefonlar satışa sunulduktan sonra, modellere duyulan ilgi daha da arttığı için satış rakamları için yapılan tahminler de her geçen gün artıyor. Telefonlar ilk tanıtıldığında CitiBank tarafından yapılan tahminler toplamda 50 milyon adet S6 ürünü satılacağı yönündeydi.

S6 serisine olan ilginin devam etmesi sonrası CitiBank, tahminini güncelledi. Şirketin yeni tahini ise 70 milyon, bu tahminin gerçekleşmesi halinde Samsung Galaxy S5 ile yaşadığı başarısızlığı unutacaktır. Galaxy S5'in hayal kırıklığı oluşturması  ve Samsung'un akıllı telefon pazarındaki liderliğini 2014'ün son çeyreğinde Apple'a kaptırması geçen yılın Samsung için başarısız bir yıl olmasına neden olmuştu.

Galaxy S6 ve S6 Edge'nin toplamda 70 milyon satması halinde ise Samsung eski günlerine geri dönecek ve liderliği Apple'dan alacaktır. Samsung'un yönetim kurulu başkan yardımcısı Kwon Oh-hyu ise Galaxy S6 ve S6 Edge'i tanıttıkları günden bu yana olumlu tepkiler aldıklarını, S serisinin en büyük satış rakamlarına ulaşacaklarından şüpheleri olmadığını ve ilk hafta itibariyle etkileyici rakamlar gördüklerini belirtti.

Kaynak: ShiftDelete

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...