Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Ocak 2014 09:41

Samsung Galaxy S5'e dair herşey

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S5 hangi özelliklerle gelecek..

Samsung Galaxy S5'e dair herşey
samsung, yeni amiral gemisi, galaxy S5, hangi özelliklerle gelecek,

2014 yılına girdik ve yeni nesil akıllı telefonları düşünmeye başlama zamanı geldi. Şimdiye kadar gelen bilgilere göre Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy S5’i yakın bir zamanda tanıtacak. Eğer şimdiye kadar gelen bilgiler ve söylentiler doğru çıkarsa, Samsung Androidli akıllı telefonu Galaxy S5’i Şubat ayının sonlarında düzenlenecek olan MWC 2014 etkinliğinde tanıtabilir. Güney Koreli dev teknoloji devi, 2014 yılında yüksek özelliklere sahip akıllı telefon tanıtan ilk şirketlerden biri olacak. Teknoloji meraklıları Samsung’un Galaxy serisine dahil olacak yeni modelini sabırsızlıkla bekliyor ve hangi yeniliklerle geleceğini merak ediyor. Peki Galaxy S5 hangi özelliklerle gelecek?
Söylenenlere göre Samsung, Galaxy S4 ile istediği satış rakamlarını elde edemedi ve 2013 model amiral gemisinde hayal kırıklığına uğradı. Bu yüzden şirket, Galaxy S5’in üretimini hızlandırdı ve en kısa sürede tanıtmayı planlıyor. Aynı hayal kırıklığına uğramak istemeyen Samsung, yeni modelinde mobil kullanıcıları daha çok etkileyecek özelliklere yer verecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...