Tgrt Haber
24 Ekim 2016 06:17

Samsung Galaxy S7 Edge patladı

Samsung Galaxy S7 edge, şarj olurken patladı.

Samsung Galaxy S7 Edge patladı
samsung, s7 edge

Samsung’un Galaxy Note 7 patlama ve telefonun satışının iptal edilmesi fiyaskosundan sonra şimdi de şirketin diğer telefonlarından patlama haberleri gelmeye başladı. ABD operatörlerinden birinde çalışan bir kişiden elde edildiği söylenen bir bilgiye Sasmung’un 2016 model amiral gemisi Galaxy S7 edge şarj olurken patladı.

Galaxy S7 edge patlaması ilk değil
Meydana gelen patlama Galaxy S7 edge’in ilk vukuatı değil. Galaxy S7 edge geçen ay, Ohio'da inşaat işinde çalışan bir adamın pantolonunda patladı ve bu kişi daha sonra Samsung’a dava açtı. Kurban ikinci ve üçüncü derece yanıklarla çok acı çektiğini söylemişti.

Ayrıca geçen ay, bir Galaxy S7 edge daha şarj edilirken gecenin ortasında patladı. Telefon son olaylara benzer şekilde, orijinal şarj aleti ile şarj edilmiş. Patlayan telefonlar sadece Samsung’da değil. Geçtiğimiz günlerde patlayan bir iPhone 7 de arabayı da yakmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...