Tgrt Haber
07 Şubat 2017 15:11

Samsung Galaxy S8 piyasaya çıktı mı, fiyatı nedir? Galaxy S8 özellikleri nelerdir?

Milyonlarca kişinin sabırsızlıkla beklediği haber geldi. Galaxy S8 piyasaya çıktı mı, fiyatı nedir? Galaxy S8 özellikleri nelerdir? Detaylar haberimizde.

Samsung Galaxy S8 piyasaya çıktı mı, fiyatı nedir? Galaxy S8 özellikleri nelerdir?
Galaxy S8, Galaxy S8 fiyatı nedir, piyasaya çıktı mı,Galaxy S8 özellikleri,samsung galaxy s8,

Milyonlarca kişinin sabırsızlıkla beklediği haber geldi. Galaxy S8 piyasaya çıktı mı, fiyatı nedir? Galaxy S8 özellikleri nelerdir? Detaylar haberimizde.4 GB RAM'den gücünü alacak olan Galaxy S8 arka kamerası 12 Megapiksel kamerasıyla adından sıkça bahsettirecek. İşte Galaxy S8'in sızan özellikleri ve tahmini fiyatı...

İşte Galaxy S8 fiyatı Galaxy S8; Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus olmak üzere iki farklı model ile karşımıza çıkacak. Galaxy S8'in fiyatı 650 dolar ile 700 dolar arasında olması beklenirken, Galaxy S8 Plus'ın fiyatı ise 750 ile 800 dolar arasında olacağı tahmin ediliyor. Tabii bu fiyatlar baz modeller için geçerli. Dahili depolama seçeneği arttıkça fiyat da artacak.
Türkiye'de Apple'ın yükselen kurdan dolayı uyguladığı zammın Galaxy S8 ile Samsung cephesinde de uygulanması bekleniyor. Kabataslak bir hesaplama ile Galaxy S8'in Türkiye fiyatının 3.300 ile 3.600 TL arasında Galaxy S8 Plus'ın fiyatının ise 3.600 ile 4.000 TL bandında olmasını bekliyoruz.
Snapdragon 835 yonga setinden ve 4 GB RAM'den gücünü alacak olan Galaxy S8, Bixby adında Siri rakibi bir sesli asistan ile gelecek.
Galaxy S8'in özellikleri ile ön plana çıkacak bir telefon olacağı Note7'nin üretiminin durması ve satıştan çekilmesinden sonra kesinleşmişti. Ancak yine de Galaxy S8 özellikleri ile nasıl ön plana çıkacağı merak konusu olmuştu. Gelen sızıntılara göre Galaxy S8 özellikleri ile Note7 modelini aratmayacağı gibi daha üstün özelliklere sahip olacak.

GALAXY S8 ÖZELLİKLERİ HALLINDA SIZINTILAR

Galaxy S8 kamera özellikleri nasıl olacak? Galaxy S8 özellikleri için şimdiye kadar birçok iddia ortaya atıldı. Galaxy S8 özellikleri sızıntıları arasında en dikkat çekeni ise çift kamera oldu. Bildiğiniz gibi Samsung'un rakibi Apple, iPhone 7 Plus ile çift kameraya geçiş yapmış ve kullanıcılardan olumlu geri dönüşler almıştı. Samsung da Galaxy S8 modelinde çift kameraya yer verebilir.
Galaxy S8'in kamerasının nasıl çalışacağı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Firmalar ikinci arka kamerayı ya geniş açı için ya da alan derinliği için kullanabiliyor.
Ancak tahminlerimize göre; birinci ana kamera geniş bir açıya sahip olduğu için ikinci kamera muhtemelen alan derinliği için kullanılacaktır.
Gelen son bilgilere göre Galaxy S8'in arka kamerası 12 Megapiksel çözünürlüğünde, ön kamerası ise 5 Megapiksel çözünürlüğünde olacak.

Galaxy S8 işlemci tarafında Snapdragon kullanabilir

Tepe model Galaxy serilerinde kendi ürettiği Exynos yonga setlerine yer veren Samsung, bu politikasından Galaxy S8 ile vazgeçebilir. Söylentilere göre; Galaxy S8 modelinde Snapdragon 835 yonga setine yer verilecek. Ancak geçtiğimiz gün yapılan açıklamalarda 10nm FinFET teknolojisi ile yeni Exynos 8895 yonga setlerinin üretimine başlandığı dile getirilmişti.
Bu açıklamayı göz önünde bulundurursak Galaxy S8'in, Amerika'da Snapdragon 835, Avrupa'da ise belki 10nm FinFET ile üretilen Exynos 8895 yonga seti ile gelebileceğini söyleyebiliriz.
Son açıklamalara göre; Galaxy S8'in RAM bölümünde ise 4 GB RAM veya 6 GB RAM tercih edilecek.
Galaxy S8'in bataryası ise 3.250mAh kapasitesinde olabilir.

Samsung Galaxy S8 piyasaya çıktı mı, fiyatı nedir? Galaxy S8 özellikleri nelerdir?

Göz tarayıcı geliyor!

Note7 modelinde yer alan IRIS SCANNER yani göz tarama özelliğinin Galaxy S8 modelinde yer alacağı söyleniyor. Note7'nin satıştan çekilmesi göz önünde bulundurulursa bu söylentinin doğru olma ihtimali çok yüksek. Galaxy S8, göz tarama özelliği sayesinde kullanıcısına üst seviye bir güvenlik sunacak.
Göz tarayıcısının yanında optik parmak izi okuyucusu da Galaxy S8'de yer alacak.

Galaxy S8 ve S-Pen çıkmazı

Note serisine özel olan S-Pen, Galaxy Note7 ile özellik açısından üst seviyelere ulaşmıştı. Çeviri yapabilme, ekrandaki bir kareyi çekip video kaydedebilme, su altında çalışması ve geliştirilmiş özellikleri ile beğeni toplayan S-Pen, Galaxy S8 modeli ile ilk defa "S" serisine gelebilir.
Note serisinin isim açısından çok büyük prestij kaybettiği aşikar. Tahminlerimize göre 1-2 yıl bu kötü şöhreti Note serisi atlatamayacak. Samsung da geliştirdiği S-Pen'i Galaxy S8'de kullanarak büyük bir sürpriz yapabilir.

Galaxy S8'in kılıfları görüntülendi!

Galaxy S8'in yakın zamanda kılıfları görüntülendi. Sızdırılan görselde Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın kılıfları yer alıyor. Bu kılıflara göre; Galaxy S8 modellerinde parmak izi okuyucusunun arka kameranın yanına konumlandırılacağını söyleyebiliriz. Çift led flaşın yer alacağı Galaxy S8, bu sızıntı ile tasarım açısından yeniliğe gideceğinin sinyallerini veriyor.

Milyonlarca kişinin sabırsızlıkla beklediği haber geldi. Galaxy S8 piyasaya çıktı mı, fiyatı nedir? Galaxy S8 özellikleri nelerdir? Detaylar haberimizde.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...