Tgrt Haber
21 May 2016 09:50

Samsung'tan yeni bir RAM çözümü geldi

Samsung'tan yeni bir RAM çözümü geldi. 19 Mayıs'ta Çin'de bir etkinlik gerçekleştiren firma, 10 nanometre 6GB LPDDR4 RAM ürettiğini duyurdu.

Samsung'tan yeni bir RAM çözümü geldi
Samsung, yeni bir RAM çözümü,

19 Mayıs'ta Çin'de bir etkinlik gerçekleştiren firma, 10 nanometre 6GB LPDDR4 RAM ürettiğini duyurdu. Bu bileşenin gayet verimli çalıştığı ve performansı fark edilir şekilde artırdığı bildiriliyor. Baktığımızda, şu an için 4GB RAM değerine sahip telefonlar çok da fazla değil, ama Samsung yakında 6GB RAM'e adım atmaya hazırlanıyor diyebiliriz. Hangi modeliyle mi, tabii ki daha evvel söylentileri de sıklıkla gelen Galaxy Note 6 ile. Bu yeni phablet modelinin ağustos-eylül gibi raflarda olması bekleniyor.

Note 6 ile ilgili gelen diğer söylenti detaylarda 5.8 inç Super Amoled ekran, suya ve toza karşı dayanıklı tasarım, Exynos 8 Octa 8890 çipset, 4000mAh pil ve 12MP ana kamera gibi detaylardan da bahsediliyordu.

Kaynak: TeknoKulis

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...