Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Mart 2017 22:53

Snapchat hisseleri yüzde 9 arttı

Snapchat'i oluşturan Snap adlı şirketin hisseleri için broker firması Drexel Hamilton "satın al" derecelendirmesinin ardından Snap'in hisse başına değeri New York borsasında yüzde 9 arttı.

Snapchat hisseleri yüzde 9 arttı
snapchat, hisse,

Mobil mesajlaşma uygulaması Snapchat'i oluşturan Snap adlı şirketin hisseleri bugün New York borsasında yüzde 9'un üzerinde prim yaptı.

New York'ta bulunan Drexel Hamilton adlı yatırım danışmanlığı ve finansal hizmetler veren broker firması, dün akşam Snap için "satın al" değerlendirmesinde bulundu.

Drexel Hamilton'dan yapılan açıklamada, Snap'in hisse başına değerinin 30 dolar olmasının öngörüldüğü belirtilirken, Snapchat uygulaması için de "Kullanıcıların yapıcılığına ve hayal gücüne olanak sağlayan bu uygulama üzerinden gelir elde edilebilir." yorumunda bulunuldu.

Değerlendirmenin ardından, dünü hisse başına 20,38 dolardan tamamlayan Snap hisseleri, bugün New York borsasında 22,25 dolara kadar yükselerek yüzde 9,2 artış kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...