Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Şubat 2014 14:11

Sony Xperia SP için Android 4.3 güncellemesi hazır

Sony, orta seviye akıllı telefon için Android 4.3 güncellemesini her an başlatabilir.

Sony Xperia SP için Android 4.3 güncellemesi hazır
Sony Xperia SP, Android 4.3 güncellemesi, Android 4.3 güncellemesi hazır,

Xperia SP kullanıcıları muhtemelen Android 4.3 güncellemesini beklemekten sıkıldı. Sony'nin ocak ayı başında güncelleme üzerinde çalışıyor açıklamasının hemen akabinde test mahiyetindeki güncellemenin bazı kullanıcılara ulaştığı ve ilgili görsellerin forumlarda paylaşıldığına şahit olduk. Xperia SP Android 4.3 güncellemesinin başladığına dair şu günlerde Sony'den bir açıklama beklenirken, Vodafone Avustralya resmi siteden Xperia SP ve Xperia TX için Android 4.3 güncellemesinde test sürecinin tamamladığını ve güncellemenin dağıtım için beklediğini ifade eden bir açıklama yayınladı.  Yapılan bu açıklama güncellemenin her an başlayabileceğini gösteriyor.
Android 4.3 güncellemesiyle Xperia TX ve Xperia SP'ye sunulacak yenilikler; Project Butter kapsamında daha hızlı ve pürüzsüz bir arayüz deneyimi, artırılan grafik performansı, Smart Social Camera uygulaması, Xperia in Busines güvenlik paketi, Xperia Temalar ve ayrıca Sony’nin yerleşik uygulamalarında performans gelişmeleri olacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...