Tgrt Haber
21 Nisan 2015 01:25

Star Wars Battlefront ne zaman çıkacak

Star Wars Battlefront'un Avrupa'da 20 Kasım 2015'ten itibaren piyasada olacağı açıklandı.

Star Wars Battlefront ne zaman çıkacak
star wars

Lucasfilm ile ödüllü Frostbite oyun motorunu bir araya getiren Star Wars Battlefront fotorealistik görseller ve ikonik Star Wars mekanlarında geçen epic aksiyon sahneleri içeren inanılmaz derecede otantik ve etkileyici bir interaktif deneyim sunacak.
Star Wars Battlefront oyuncuların bir çok kahramanlık anını yaşamalarını ve heyecanlı savaş fantezilerini gerçekleştirmelerini sağlayacak – tabancalar kullanabilecek, speeder motorları kullanacak, AT-AT'leri yönetecek, hatta TIE Fighter ve Millennium Falcon kullanacaksınız. Bu savaşlar aralarında Endor, Hoth, Tatooine ve ilk kez karşınıza çıkacak bir gezegen olan Sullust da dahil olmak üzere Star Wars evreninin en ikonik gezegenlerinden bazılarında geçecek. Oyuncular orijinal üçlemeden Darth Vader ve Boba Fett gibi en ünlü karakterlerden bazıları olarak oynayabilecekler. Star Wars Battlefront farklı tür savaşlar için geniş kapsamlı 40 kişilik çokluoyuncu modlarından, tek başınıza veya çevrimdışı bölünmüş ekran ya da çevrimiçi işbirlikli oynayabileceğiniz modlara kadar birçok mod içerecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...