Tgrt Haber
16 Ocak 2018 14:04

Tag Heuer'den 197 bin dolarlık akıllı saat

İsviçreli saat üreticisi Tag Heuer, dünyanın en pahalı akıllı saatini satışa sundu. Android işletim sistemine sahip olan saat tam 197 bin dolar fiyat etiketiyle tanıtıldı.

Tag Heuer'den 197 bin dolarlık akıllı saat
teknoloji,,gündem,

Tag Heuer Modular Connected akıllı saati bildiğimiz Android Wear işletim sistemini kullanıyor ve 1600 dolarlık fiyatıyla pahalı olarak biliniyordu. İsviçreli saat üreticisi yeni tanıttığı Tag Heuer Connected Full Diamond ile fiyat algısını tamamen değiştireceğe benziyor.

Tag Heuer'den 197 bin dolarlık akıllı saat

Cenevre’de düzenlenen uluslararası saat fuarında tanıtılan Connected Full Diamond’un üzerinde 197 bin dolar değerinde 589 elmas bulunuyor. Fiyatıyla dünyanın en pahalı akıllı saati rekorunu kırmış bulunuyor.

Saatin tasarım özelliklerine bakacak olursak, kayışı ve kordonu 18 ayar beyaz altından. Saatin üzerinde toplamda 23.35 karat el işi pırlanta yer alıyor. Bunlardan 79 tanesi çerçeve kısmında, 16 tanesi de gösterge uçlarında ve 495 tanesi de kordon kısmında bulunuyor. Her bir elmasın değeri 334 dolar olarak açıklandı.
Ürünün teknik özelliklerine gelecek olursak geçtiğimiz yıl satışa sunulan Connected Modular 45 modeli ile aynı diyebiliriz.

Tag Heuer'den 197 bin dolarlık akıllı saat

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...