Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Temmuz 2016 05:21

Türk Telekom'dan darbe girişimi sonrası yeni açıklama

Türk Telekom olarak ülkemizin karşı karşıya kaldığı darbe girişiminin büyük bir kararlılık ve milli iradenin gücüyle bertaraf edilmiş olmasını memnuniyetle karşılıyor; bu uğurda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifa

Türk Telekom'dan darbe girişimi sonrası yeni açıklama
türk telekom, darbe girişimi, fetö

Türk Telekom tarafından yapılan açıklamada, kesintisiz hizmet vermeyi sürdürmek ve tüm müşterilerimizin iletişim ihtiyacını karşılamak üzere tüm önlemleri almış bulunmaktayız. Bu kapsamda aşağıdaki hizmetleri ücretsiz olarak sunacağız denildi.

*Mobil hatlı müşterilerimizin kullanımı için ücretsiz dakika ve internet yüklemesi
*Tüm Türkiye’ye Türk Telekom Wi-Fi noktalarında 1 hafta boyunca ücretsiz internet kullanımı
*Tüm Türkiye'de 1 hafta boyunca ankesörlü telefondan şehiriçi ve şehirlerarası aramalarda ilk 5 dakika ücretsiz konuşma
*Tüm Türkiye'de ev telefonu kullanan bireysel müşterilerimize 1 hafta boyunca şehir içi ve şehirlerarası 3 bin dakika ücretsiz konuşma
*İlave olarak 17 Temmuz Pazar günü tüm Türk Telekom ofisleri müşterilerimizin iletişim ihtiyaçlarını karşılamak üzere açık olacaktır.

81 ilde görev yapan tüm Türk Telekom personeli, görevinin başında olup, halkımızın iletişim ihtiyaçlarını karşılamak üzere çalışmalarına devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur,

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...