Tgrt Haber
07 Ekim 2015 12:19

WhatsApp'a yeni özellik geldi

'WhatsApp mesaj işaretleme özelliği' olarak lanse edilen yeni özellik sayesinde akıllı telefon kullanıcıları biriken sohbet geçmişi arasından seçtikleri gönderileri kendi klasörlerinde saklayabilecek.

WhatsApp'a yeni özellik geldi
WhatsApp, WhatsApp mesaj işaretleme, dizi,WhatsApp,Facebook,

'WhatsApp mesaj işaretleme özelliği' olarak lanse edilen yeni özellik sayesinde akıllı telefon kullanıcıları biriken sohbet geçmişi arasından seçtikleri gönderileri kendi klasörlerinde saklayabilecek.Bu özellik, konuştuğunuz bir kişiyle olan sohbet geçmişinizde dilediğiniz mesajları işaretleyerek daha sonra görmenizi sağlıyor. 
Mesaj İşaretleme özelliğini nasıl kullanabilirsiniz?
 Önce sohbet ettiğiniz kişiyle yaptığınız görüşme penceresinde istediğiniz mesajın üzerine basılı tutarak hemen üst kısımda bulunan yıldız işaretine tıklayın
 Daha sonra kişiler kısmına gelip işaretlenmiş mesajlar bölümüne tıklayın, karşınıza bu zamana kadar işaretlediğiniz tüm mesajlar çıkacak
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...