Tgrt Haber
19 May 2015 12:11

Whatsapp hakkında bilmeniz gereken 9 özellik

WhatsApp kuşkusuz son zamanların en popüler mesajlaşma uygulaması. Peki WhatsApp'ın tüm özelliklerine hakim misiniz?

Whatsapp hakkında bilmeniz gereken 9 özellik
uygulama, whatsapp, WhatsApp&tt2;ın özellikleri,

Eğer çift sim karta sahip bir cihaz kullanıyorsanız ve iki hattınız için de WhatsApp Messenger’ı kullanmak istiyorsanız, Google Play üzerinde yer almakta olan SwitchMe uygulamasını kullanabilirsiniz.
WHATSAPP'I SÜREKLİ BEDAVA KULLANIN
Eğer WhatsApp’ı ücretsiz olarak kullanmaya devam etmek istiyorsanız, öncelikle tüm verilerinizi yedekleyin, hesabınızı silin ve daha sonra yeni bir kullanıcıymış gibi WhatsApp'ı yeniden telefonunuza yükleyin.
WHATSAPP'TA SİLİNEN MESAJLARI GERİ GETİRİN
Yanlışlıla silinen WhatsApp mesajları için de benzer bir yol izleyebilirsiniz. Zira WhatsApp'ı silip yeniden yüklediğinizde uygulama size eski konuşmaları geri getirmeyi isteyip istemediğinizi soruyor.
WHATSAPP'I BİLGİSAYARINIZDA KULLANIN
Whatsapp’ı bilgisayarınızdan kullanmak için whatsApp'ın resmi web sayfasındaki QR kodunu akıllı telefonunuza okutmanız yeterli.
OTOMATİK VİDEO VE RESİM YÜKLEMEYİ DURDURUN
Uygulamadaki otomatik video ve resim yükleme işlemine son vermek için yapılması gerekenler ise şöyle: Ayarlar sekmesinin içinde bulunan Sohbet Ayarları menüsüne girin Medyayı Otomatik İndir seçeneğine tıklayın ve buradan tüm seçenekleri 'Yok' olarak değiştirin.
SON GÖRÜLME TARİHİNİ KAPATIN
'Son Görülme Özelliği'ni kapatmak için Ayarlar / Hesap / Gizlilik sekmesine giriş yapın ve buraada bulunan son görüntülenme seçeneğini kapatın.
WHATSAPP'TA NUMARA DEĞİŞTİRME
WhatApp'ta bulunan numaranızı değiştirmek için Ayarlar / Hesap / Numarayı Değiştir sekmesine giriş sekmesine giriş yapmalısınız.
GRUP MESAJLARINI KAPATIN
Grup mesajlarından gelen bildirimleri kapatmak için mesaj kutusunun içinde yer alan grup bilgileri sekmesinden gelen mesajları sessize alabilirsiniz.
KİŞİLER İÇİN WHATSAPP KISAYOLU OLUŞTURMA
Bir kişiyi sık kullanılanlara eklemek için o mesajın üzerine basılı tutun ve “Sohbet Kısayolu Ekle” seçeneğine tıklayın.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...