Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Kasım 2017 12:44

Whatsapp neden açılmıyor Whatsapp yazı nasıl geri alınır? | WhatsApp’ın mesaj silme özelliği devrede

Whatsapp neden açılmıyor? Whatsapp bozuldu mu? Whatsapp bağlanmıyor? Whatsapp kullanıcısı milyonlarca insanın merakla beklediği mesaj silme özelliği Türkiye'de de devreye girdi. Whatsapp mesaj silme nasıl yapılır? haberimizden öğrenebilirsiniz. Whatsapp yanlışlıkla yazdığınız yazıları silmek artık çok kolay. Bu özellik bir çok kullanıcı tarafından en çok merak edilen konuydu. Peki yazdığınız yazı nasıl geri alınır?

Whatsapp neden açılmıyor Whatsapp yazı nasıl geri alınır? | WhatsApp’ın mesaj silme özelliği devrede
Whatsapp mesaj silme,whatsapp,whatsapp yanlışlıkla mesaj silme,whatsapp yanlış yazdığını silme,whatsapp yazı nasıl geri alınır

Whatsapp neden açılmıyor? Whatsapp bozuldu mu? Whatsapp bağlanmıyor? WhatsApp'ta gönderdiğiniz mesajlar artık silinebiliyor. Günlük milyonlarca aktif kullanıcı sayısı bulunan ve dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, geri alma özelliğiyle birlikte artık yanlış mesaj atma derdine bir son verdi. Whatsapp mesaj silme özelliği sonunda Türkiye'deki kullanıcılar için de yayınlandı. Peki, WhatsApp'ta gönderilen mesajlar nasıl geri alınır? Whatsapp mesaj silme nasıl yapılır, yazı nasıl geri alınır? 

WHATSAPP'TA YANLIŞLIKLA GÖNDERİLEN MESAJLAR NASIL GERİ ALINACAK?

Whatsapp neden açılmıyor Whatsapp yazı nasıl geri alınır? | WhatsApp’ın mesaj silme özelliği devrede

Whatsapp neden açılmıyor Whatsapp yazı nasıl geri alınır? | WhatsApp’ın mesaj silme özelliği devrede

Kullanıcıların gönderdikleri mesajları silmelerine imkan sağlayan bu özellik için kullanıcıların ilk etapta gönderdikleri mesajlara tıklaması ve ardından menü sekmesi üzerinden iptal et tuşuna seçmeleri gerekiyor. Birçok kişinin yanlış mesaj atarak sıkıntılı duruma düştüğü manzaralar artık son bulacak.

WhatsApp'ta gönderdiğiniz bir mesajı dilerseniz yok edebilirsiniz. Bunun için gönderdiğiniz mesajın üzerine bir süre dokunup ekrana çıkan SİL seçeneklerinden birini tercih etmek. Eğer herkes için SİL seçeneğine dokunursanız gönderdiğiniz mesajı karşı taraftan da silmiş oluyorsunuz. Böylece mesajı attığınız kişi ya attığınız o mesajı hiç görmüyor ya da görse bile onun ekranından o mesajı kaldırabiliyorsunuz.

Ancak mesajı kaldırmanın da elbette bir bedeli var. O da mesajı kaldırdığınızda hem kendi hem de karşı tarafa bu mesajı kaldırdığınıza dair bilgi mesajı vermesi. Mesajın silindiği yere sizin tarafınızdan mesajın silindiğine dair bir mesaj beliriyor. Böylece karşı taraf kendisine atılan bir mesajın silindiğini fark ediyor; ancak mesajın içeriğini görme şansı olmuyor.

WHATSAPP MESAJI SİLMEK İÇİN KRİTİK 7 DAKİKA!

WhatsApp'da geriye dönük mesajlar silinemeyecek ancak konuşma süreci içinde 7 dakika öncesine kadar olan mesajlar silinebilecek. Şimdilik kısıtlı bir grubun kullanabildiği özellik bir süre sonra genel kullanıcıya da sunulacak. Mesaj silindiğinde karşı tarafa "bu mesaj silindi" uyarısı gidecek ancak mesaj her yerden silinmiş olacak.

Fakat kullanıcıların iletiyi gönderdikten 7 dakika içerisinde silmesi gerekiyor. Bu dakikanın ardından mesajı geri silemiyorsunuz. Bu arada kullanıcı mesajı sildiğinde karşı tarafa mesajın silindiğine dair bir bildirimin de gittiğini söyleyelim.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...