Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Şubat 2018 18:22

WhatsApp son dakika! Beklenen haber sonunda geldi

WhatsApp'tan son dakika müjdeli haber! WhatsApp'ın beklenen uygulaması geldi. Kullanıcıları sevindiren gelişme "Windows Store" oldu.

WhatsApp son dakika! Beklenen haber sonunda geldi
whatsapp son dakika,,whatsapp,,whatsapp desktop,,whatsapp güncelleme,,whatsapp uygulaması,,whatsapp web,

Akıllı telefonlar için geliştirilen, platformlararası çalışma özelliğine sahip bir mesajlaşma ve arama uygulaması olan WhatsApp'da sürpriz gelişme yaşandı. Kullanıcıların uzun süredir beklediği uygulama geldi.2016'da yılında Windows'a yönelik bir masaüstü uygulaması yayınlayan WhatsApp, yeniliğe gitti.

Daha önce yayınladığı uygulama klasik bir "win32" uygulaması ve Windows mağazası üzerinden değil, WhatsApp'ın web sitesinden indirilebiliyordu. Şimdi ise WhatsApp, bir süredir beta sürümünü test ettiği Windows Store'a yönelik WhatsApp uygulamasını yayınladı.  Uygulama, belirli dosya türlerini paylaşabilme, profil bilgilerini düzenleyebilme, GIF ve emoji gönderebilme, durum güncellemelerini görüntüleyebilme gibi faydalı işlevlerle geliyor.

UYGULAMAYI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

WhatsApp'ı bilgisayarımda nasıl kullanabilirim?

Size daha zengin bir iletişim deneyimi sunmak için, WhatsApp'ı hem telefonunuzda hem de bilgisayarınızda kullanılabilir hale getirdik. WhatsApp masaüstü uygulaması ve WhatsApp Web telefonunuzdaki WhatsApp hesabının web bazlı uzantılarıdır. Gönderip aldığınız mesajlar telefonunuz ve bilgisayarınız arasında tam olarak senkronizedir ve bu mesajları her iki cihazda da görürsünüz. Telefonunuzda yaptığınız herhangi bir aktivite bilgisayarınızdaki WhatsApp'a da yansır veya tam tersi.

WhatsApp'ı bilgisayarınıza yüklemek için

Bilgisayarınızın internet tarayıcısından https://www.whatsapp.com/download adresine gidin veya Apple App Store'dan indirin. WhatsApp'ı bilgisayarınıza yükleyebilmek için işletim sisteminin Windows 8 (veya daha yenisi) veya Mac OSX 10.9 (veya daha yenisi) olması gerekmektedir. WhatsApp masaüstü uygulaması bilgisayarınızın masaüstünde çalışacağından, bilgisayarınızın kendi masaüstü bildirimlerini alırsınız, daha iyi klavye kısayollarına ve daha fazlasına sahip olursunuz. Eğer işletim sisteminiz desteklenmiyorsa WhatsApp Web'i internet tarayıcınızda kullanabilirsiniz.

WhatsApp Web'i bilgisayarınızın internet tarayıcısında kullanmak için

Bilgisayarınızdaki Chrome, Firefox, Opera, Safari veya Edge tarayıcısında https://web.whatsapp.com adresine gidin ve WhatsApp QR kodunu telefonunuzdaki WhatsApp uygulamasıyla tarayın. Trayıcının limitlerinden dolayı bazı özellikler WhatsApp WEb'de yer almayabilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...