Tgrt Haber
28 Eylül 2016 13:12

Whatsapp'ta grup konuşması yapanlara yeni özellik

Her geçen gün yeni güncellemelerle gelişen Whatsapp, şimdi de grup sohbeti için yeni bir özelliği kullanıcılara sundu. Peki yeni güncelleme ile beraber ne geliyor?

Whatsapp'ta grup konuşması yapanlara yeni özellik
Whatsapp

Sürekli yeni özelliklerle servisini geliştiren WhatsApp, Android uygulamasındaki beta kullanıcıları için 2.16.281 sürüm güncellemesi yayınlandı.
Yeni güncelleme birçok hata giderilmesinin yanı sıra grup sohbeti için yepyeni bir özelliği beraberinde getiriyor.
Güncellemeyle birlikte grup sohbetinde yönetici olan kişiler, rehber listesinin en üstünde yer alan "Gruba link ile davet et" seçeneğini kullanarak sohbete yeni kişiler dahil etmek için davet gönderebiliyor.
Bu seçeneği kullandığınızda uygulama size özel bir URL veriyor ve bunu herhangi biriyle paylaşarak sohbete dahil olmasını sağlayabiliyorsunuz.
Sözünü ettiğimiz URL, üçüncü parti uygulamalar üzerinden mesaj yoluyla, QR kod şeklinde veya fiziksel NFC tagi ile gönderilebiliyor.

Whatsapp'ta grup konuşması yapanlara yeni özellik

Özelliğin son kullanıcılardan çok WhatsApp uygulamasını iş için kullanan işletmlerin kullanacağını tahmin etmek güç değil. Bu sayede özel URL'i paylaşarak bütün bir ekibi WhatsApp sohbetine dahil etmek mümkün oluyor.
Ayrıca bu güncellemeyle beraber kullanıcıların bir başka konuşmaya medya içeriklerini veya konuşma kayıtlarını yönlendirebildiği "çabuk ilet" özelliğinin geldiğini de belirtelim

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...