Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Temmuz 2016 14:58

Wikileaks'e erişim yasaklandı!

TİB gece saatlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nin e-posta dökümlerini yayımlayan Wikileaks sitesine erişimini bu sabah itibariyle kesti.

Wikileaks'e erişim yasaklandı!
Wikileaks, erişim,

Wikileaks internet sitesinde yer alan bilgiye göre Adalet ve Kalkınma Partisi'ne ait akparti.org.tr ile biten 762 eposta adreslerinden giden ve gelen 2010 ile 2016 arasında gönderilen 294,548 e-posta dün saat gece saat 23:00 itibariyle aranabilir şekilde yayımlanmaya başladı.

Bu sabah saatlerinden itibaren kullanıcılar, "Bu siteye ulaşılamıyor" uyarısıyla karşılaşmaya başladı ve erişimin tamamen engellendiği görüldü.

Bu uyarı öncesinde, Wikileaks'de yapılan sorgu sonucu, TİB'in internet sitesi hakkındaki "5651 sayılı Kanun uyarınca yapılan teknik inceleme ve hukuki değerlendirme sonucunda bu İnternet sitesi (www.wikileaks.org) hakkındaki Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nın 19/07/2016 (tarihli) ... kararına istinaden... idari tedbir uygulanmaktadır" açıklamasıyla karşılaşılıyordu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...