Tgrt Haber
20 May 2015 19:48

Xperia Z serisi cihazlar için Android 5.0 Lollipop güncellemesi başladı

Sony yaklaşık iki buçuk yıl önce duyurduğu Xperia Z'yi Android 5.0 güncellemesiyle buluşturdu.

Xperia Z serisi cihazlar için Android 5.0 Lollipop güncellemesi başladı
xperia, sony,

Sony beklendiği gibi Xperia Z serisi cihazlar için Android 5.0.2 Lollipop güncellemesini resmen başlattı. OTA (şebeke) üzerinden dağıtımı sağlanan güncellemenin Xperia Z’nin yanı sıra Xperia ZR kullanıcılarına da ulaştığı rapor ediliyor. Çok yakıda Xperia ZL ve Xperia Tablet Z için de Lollipop güncellemesinin başlaması bekleniyor.

Xeria Z ve ZR için güncelleme henüz başladı ve kademeli olarak dağıtılıyor. Güncellemenin ülkemiz kullanıcılarıyla buluşması birkaç gün alabilir. Güncelleme kapsamında yer alan yenilikleri "Materyal Tasarım’a dayalı bir kullanıcı arayüzü, özelleştirilebilir ayarlar menüsü, yeni bildirim stili, ART sanal çalışma makinesi, çoklu kullanıcı profilleri, misafir modu ve uygulamaların microSD karta taşınabilmesi" şeklinde sıralayabiliriz.

10.6.A.0.454 yapı numarasına ve 694.8MB boyutunda olan güncellemenin size ulaşıp ulaşmadığını cihazınızda bulunan Ayarlar menüsü ya da "Güncelleme Merkezi"nden kotrol edebilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...