Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Temmuz 2015 14:31 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:16

Ünlü sanatçı Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili çok önemli iddia

Türkiye'nin en çok beğenilen isimlerinden biri olan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un Ay Yapım'la yollarını ayırdığı iddiası üzerine açıklama yapıldı.

Ünlü sanatçı Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili çok önemli iddia
Kıvanç Tatlıtuğ, Ay Yapım, Kıvanç Tatlıtuğ dizi, Menekşe ile Halil, Aşk-ı Memnu, ezel, Kuzey Güney, Kurt Seyit ve Şura,

İşte Tatlıtuğ'un yıllardır beraber çalıştığı şirketten yapılan o açıklama: "Son günlerde, değerli oyuncularımız ve şirketimizin bilgisi dışında basında yer alan haberler ve doğru olmayan çeşitli yorumlar üzerine bu açıklamayı yapmak gereği duyuyoruz.Sayın Kıvanç Tatlıtuğ ile anlaşmamız hali hazırda devam etmektedir. Kendisi ile yapılacak olan proje ay yapım için her zaman  çok önemlidir. Bugün itibarıyla projenin içeriği ve zamanlaması henüz netleşmiş değildir. Dolayısıyla söz konusu projede yer alacak olan başrol oyuncuları ve konusu ile ilgili yazılanlar sadece yorumdan ibarettir.Ay yapım olarak, tüm önemli oyuncularımızın kendilerinin bilgileri dışında isimleri kullanılarak haberler üretilmesinden ve buradan çeşitli yorumlar yapılmasından hem değerli oyuncularımız hem de şirketimiz adına son derece rahatsızlık duyuyoruz."
İŞTE KIVANÇ TATLITUĞ'UN ROL ALDIĞI  'AY YAPIM' İMZALI DİZİLER
Kıvanç Tatlıtuğ'un Ay Yapım imzalı ilk dizisi 2007'de ekrana gelen 'Menekşe ile Halil'di.
2008 yılında bir televizyon efsanesi haline dönüşen 'Aşk-ı Memnu' ile izleyici karşısına çıktı. 
Kıvanç Tatlıtuğ, konuk oyuncu olarak rol aldığı 'Ezel' dizisinde Sekiz karakterine hayat verdi.
Başrollerini Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel ile paylaştığı 'Kuzey Güney' yine Ay Yapım imzası ile ekranlara geldi.
Kıvanç Tatlıtuğ, son olarak başrolünü Farah Zeynep Abdullah ile paylaştığı 'Kurt Seyit ve Şura' ile izleyici karşısına çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...