Tgrt Haber
Magazin - Magazin
14 saat 24 dakika önce

İnci Taneleri dizisine Nehir rolüyle Sera Kutlubey geliyor

Başrolünde Yılmaz Erdoğan ile Hazar Ergüçlü’nün yer aldığı İnci Taneleri dizisinde Nehir karakteriyle son olarak Adım Farah dizisinde rol alan Sera Kutlubey rol alacak.
Magazin - Magazin
15 saat 31 dakika önce

Haluk Levent, kanser tedavisi gören ablasına destek için saçlarını kazıttı

Haluk Levent, Adana konserine kemoterapiden çıkıp konserine gelen ablasına sürpriz yaptı. Ablasına destek olmak için saçlarını kazıtan Levent, "İkimizin de saçları kısacık." dedi.
Magazin - Magazin
16 saat 28 dakika önce

İbrahim Tatlıses, Mustafa Keser'e ateş püskürdü: Nankör insan sevmem

İbrahim Tatlıses, Mustafa Keser’in “Orhan Gencebay iyi bir ses sanatçısı değildir. Müslüm Gürses’i dinlemedim çünkü kötü okuyor” sözlerine bağlandığı canlı yayında ateş püskürdü.
Magazin - Magazin
16 saat 42 dakika önce

Madonna yine sahneye geç çıkınca mahkeme yolları göründü

Uzun süredir sağlık problemi yaşayan dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, bu yıl Celebration (Kutlama) adlı turne kapsamında sevenleriyle buluştu. Sahneye ikinci kez geç çıktığı öne sürülen Madonna’ya hayranları dava açtı.
Magazin - Magazin
17 saat 12 dakika önce

Fenomen Yağmur Taktaş'ı öldürdüğü iddia edilen eski sevgilinin paylaşımları kan dondurdu

İşte Benim Stilim yarışma programıyla ünlenen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş ABD’de yaşadığı evde ölü olarak bulundu. Türk asıllı ABD vatandaşı sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen fenomenin profil fotoğrafı öldürüldükten sonra değişti. Gündem olan olayın ardından eski sevgilisinin paylaşımları kan dondurdu.
Magazin - Magazin
23 Nisan 2024 - 17:21

Ünlü isimler 23 Nisan'da görülmemiş çocukluk fotoğraflarını paylaştı

Ünlü isimler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda sosyal medya hesaplarından çocukluk fotoğraflarını paylaştı.
Magazin - Magazin
23 Nisan 2024 - 16:37

Şevket Çoruh, Arka Sokaklar'a geri dönüyor

Önümüzdeki sezonda yayınlanması gündemde olan Arka Sokaklar dizisinden ayrılan Şevket Çoruh'un diziye geri döneceği iddia edildi. Birçok kez diziden teklif alan oyuncu, yapım şirketiyle görüşmelere başladı.
Magazin - Magazin
23 Nisan 2024 - 16:03

Alec Baldwin bir skandala daha imza attı! Sette ölüm saçan oyuncu kadına yumruk attı

Film setinde ateşlediği silah sonrası görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne yol açan Amerikalı oyuncu Alec Baldwin, gittiği kafede kendisine olayla ilgili sorular soran kadına saldırdı.
Magazin - Magazin
23 Nisan 2024 - 15:45

Ünlü isimlerden tedavi gören çocuklara anlamlı sürpriz!

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi çocuk kliniğinde uzun süredir tedavi gören çocuklara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ünlülerden anlamlı ziyaret. Süslenen bahçeye doktorlar eşliğinde indirilen çocuklarla Nur Fettahoğlu, Hatice Şendil, Ferhan Şensoy, İlayda Çevik gibi isimler bire bir ilgilendi.
Magazin - Magazin
23 Nisan 2024 - 14:50

Canan Ergüder, kafede çalıştığını duyurdu

Son olarak Aile dizisinde rol alan Canan Ergüder, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda kendisine ait olan kafede kasada çalıştığını belirtti.
Magazin - Magazin
23 Nisan 2024 - 13:55

Sevenleri bayram etti! Nuri Alço'dan 17 gün sonra ilk kare

Yaşadığı sağlık problemi sonrası 17 gündür hastanede tedavi altında olan Yeşilçam’ın usta oyuncusu Nuri Alço’dan haftalar sonra ilk kare geldi.
Magazin - Magazin
23 Nisan 2024 - 12:05

Cem Yılmaz'dan gençlik tavsiyesi! Sosyal medyada sıraladı

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, yeni yaşını sosyal medyada paylaştığı esprili kareyle yaptı. "Uzun yaşamımım sırrı hep pozitif bakmam ve kendimi sevmem" diyen Yılmaz'a ünlü isimlerden de cevap geldi.
Magazin - Magazin
23 Nisan 2024 - 11:14

Ünlü fenomenin kız isteme töreninde gergin anlar! Ailesinden değil komşularından istediler

Sevgilisiyle birlikte çektiği ‘Amin’ videosuyla sosyal medyada viral olan Gizem Yıldız’ın istemesi de olay oldu. Komşularından istenen Yıldız yaptığı açıklamada, "Beni abimden istediler. Ben sahipsiz değilim” dedi.
Magazin - Magazin
23 Nisan 2024 - 10:41

İmajını tazeleyen Murat Boz, sosyal medyanın dilinde

Pop şarkıcısı Murat Boz yeni saç stiliyle gündem olmayı başladı. Saçlarını kestiren oyuncunun yeni imajı takipçilerinden geçer not alamadı.
Magazin - Magazin
23 Nisan 2024 - 10:01

Suphiye Orancı ile Metin Akpınar karşılıklı oynamış! Duygu Nebioğlu'na bir şok daha

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı programına çıktı. Yeşilçam'da figüranlık yaptığı ortaya çıkan Orancı'nın kızlarının babası Metin Akpınar ile de karşılıklı sahnesinin olduğu öğrenildi.
Magazin - Magazin
23 Nisan 2024 - 09:26

Fenomenin şoke eden ölümü: 29 yaşında hayatını kaybetti

TikTok yıldızı Eva Evans, hayatını kaybetti. 29 yaşında hayata gözlerini yuman fenomenin ölüm haberini kardeşi Lila Joy verdi.
Magazin - Magazin
22 Nisan 2024 - 17:27

Yabancı turistlerden Yalı Çapkını setine yoğun ilgi!

Başrolünde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını dizisinin Üsküdar'daki çekimine turist hayranları akın etti.
Magazin - Magazin
22 Nisan 2024 - 16:42

İsviçre'ye yerleşmişti! Şarkıcı Seher Dilovan fenomen oldu

Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan, Türkiye’yi terk ederek İsviçre’ye yerleşti. Bir köyde eşi ve çocuklarıyla yaşayan Dilovan, fenomen oldu.
Magazin - Magazin
22 Nisan 2024 - 15:57

6 yıllık evlilik bitiyor! Oyuncu Aslı İnandık boşanıyor

Oyuncu Aslı İnandık, 6 yıl önce evlendiği menajer ve cast direktörü Ahad Kazmaz ile anlaşmalı olarak boşanıyor.
Magazin - Magazin
22 Nisan 2024 - 15:06

İbrahim Tatlıses'in kardeşi Hüseyin Tatlı makyaj yaptırdı!

Türkücü İbrahim Tatlıses'in kardeşi Hüseyin Tatlı, kızının kendisine yaptığı makyaj videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları o anlara, "Aman İbrahim Tatlıses görmesin" gibi yorumlar paylaştı.
Sona Git