Tgrt Haber
16 Ekim 2018 11:20

Adana’da ilginç olay! Yakalanan 6 kişi de birbirini suçladı: ‘Tabanca senin…’

Adana’da arka ve ön plakalı sökülmüş otomobil polisin ‘dur’ ihtarına uymayınca kovalama sonucunda yakalandı. Araçta bulunan 6 kişi gözaltına alınırken bir tane ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Araçta bulunan kişilerin birbirlerini suçlaması ise dikkat çekti.

Adana’da ilginç olay! Yakalanan 6 kişi de birbirini suçladı: ‘Tabanca senin…’
adana,,silah,

Adana’nın Seyhan İlçesi İstiklal Mahallesi Ferit Celal Güven Caddesi’nde meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, arka ve ön plakalı sökülmüş bir otomobile ‘dur’ ihtarında bulundu. Ancak ismi öğrenilmeyen araç sürücüsü ihtara uymayarak kaçmaya başladı. Kısa kovalamacanın ardından Hırsızlık Büro Amirliği polisleri aracı kıskıvrak yakaladı.

‘TABANCA SENİN’

Polis ekipleri, şahısları araçtan indirirken, araçta arama yaptı. Ön koltuğun altında polis yaptığı aramada bir tane ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Araç içerisinde bulunan 6 kişi, ilk önce tabancanın kendilerine ait olmadığını söyledi daha sonra ise ‘tabanca senin’ diyerek birbirlerini suçlamaya başladı. Şahıslarda yapılacak parmak izi sonrasında tabancanın kime ait olduğu belirlenecek. Şahıslar gözaltına alınarak 5 Ocak Polis Merkezi’ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma açıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...