Tgrt Haber
19 Kasım 2018 21:17

Karısını kabloyla boğan yaşlı adam, kız kardeşine haber verip intihar etti

KKTC'de karısını kablo ile boğduğu iddia edilen yaşlı adam, daha sonra kız kardeşini arayıp kendisine elektrik vererek yaşamına son verdi.

Karısını kabloyla boğan yaşlı adam, kız kardeşine haber verip intihar etti
kıbrıs,cinayet,intihar

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) başkenti Lefkoşa'ya bağlı Gönyeli kasabasında sabah saatlerinde karısı Sevinç Karasalih'i kablo ile boğduğu iddia edilen Hasan Yılmaz Karasalih, daha sonra kendisine elektrik vererek yaşamına son verdi.

SIK SIK TARTIŞIYORLARDI

Polis ekipleri, gelen bir ihbar üzerine Karasalih ailesinin evine geldi. Eve giren ekipler, Hasan Yılmaz Karasalih (63) ve eşi Sevinç Karasalih'in (60) cesediyle karşılaştı. Çiftin komşularından alınan bilgiye göre, Karasalih çiftinin sık sık tartıştığı öğrenildi. Hasan Karasalih'in eşi Sevinç Karasalih'i kablo ile boğduğu ardından da kendisine elektrik vererek hayatına son verdiği iddia edildi.

ÖLMEDEN ÖNCE KIZ KARDEŞİNİ ARAMIŞ

Ayrıca Hasan Karasalih'in ölmeden önce kız kardeşini arayıp durumu bildirdiği de iddia edildi. Polis olayla ilgili bir açıklama yapmazken, olay yeri inceleme ekiplerinin beyaz bir kabloyu delil olarak aldığı gözlendi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...