Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Kasım 2018 22:53

Meteorolojiden flaş açıklama! Yarına dikkat...

Sakarya hariç Marmara, Ege, Batı Akdeniz ile Ankara, Eskişehir, Kırıkkale ve Kırşehir çevrelerinde yarın yağmur ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Meteorolojiden flaş açıklama! Yarına dikkat...
meteoroloji,hava durumu,hava nasıl olacak

Sakarya hariç Marmara, Ege, Batı Akdeniz ile Ankara,  Eskişehir, Kırıkkale ve Kırşehir çevrelerinde yarın yağmur ve gök gürültülü  sağanak tahmin ediliyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarın yurdun  iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Sakarya hariç Marmara, Ege, Batı Akdeniz ile Ankara, Eskişehir, Kırıkkale ve Kırşehir çevrelerinin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak olması, diğer yerlerin az bulutlu ve açık  geçmesi bekleniyor.

Yağışların Marmara'nın batısı ile Kıyı Ege'de kuvvetli olması,  rüzgarın Marmara'nın kuzey ve batısında kuzey ve kuzeydoğu (poyraz), Güney Ege  kıyılarında güney ve güneydoğu (lodos) yönlerden yer yer kuvvetli (30-50  kilometre/saat) esmesi öngörülüyor.

Gece ve sabah saatlerinde doğu kesimlerde yer yer pus ve sis  görüleceği tahmin ediliyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...